Haarwerken

Met gepaste trots stellen wij u de Sentoo Collection voor, onze exclusieve pruikencollectie van de hand van topdesigners en uniek in haar afwerking.
Deze collectie beoogt een zich goed voelen van ’s ochtends tot ’s avonds en dat voor zowel jong als oud, voor ieder die een natuurlijke look wil combineren met een ongekend comfort, en in het bijzonder voor vrouwen/mannen met een gevoelige hoofdhuid.
Elke pruik uit de Sentoo Collection voelt aan alsof ze op maat gemaakt is. Daar zijn goede redenen voor want deze pruiken kennen hun gelijke niet wat betreft design en constructie. Ze zorgen bovendien voor een heerlijke bewegingsvrijheid én hebben een absoluut natuurlijke uitstraling.
Tot slot is een haarherstelling uit de Sentoo Collection bijzonder gemakkelijk in onderhoud én styling. Bij de creatie van elke Sentoo pruik gaan lacefront, monofilament top en handgeknoopt met trenzen in de nek samen om de perfecte pruik af te leveren.

Sentoo onderscheidt zich door een aantal unieke eigenschappen:

  • Vederlicht
  • Handgeknoopt
  • Monofilament
  • Onzichtbare lace front
  • Fluweelzacht gevoel
  • Natuurlijke kleuren

EEN KWESTIE VAN KWALITEIT

Sentoo?

Het woord Sentoo is Japans en betekent uitblinker, de absolute top. Dat is dan meteen ook de belofte want de kwaliteit van deze pruiken/haarherstellingen is ongeëvenaard.

Past een pruik altijd?

Wanneer je uiteindelijk een model en kleur gekozen hebt, dan wordt die pruik ook nog eens op maat van je hoofd aangepast én, niet onbelangrijk, in model geknipt. Zo krijg je een perfect natuurlijke look.

Weer en wind?

Een pruik kan best wat verdragen, wat regen is geen enkel probleem. Bij wind kan je altijd de Sluitstrips wat strakker spannen, een pruik waait echt niet zomaar van je hoofd.

Onderhoud

Een pruik kan je wassen en kammen. In de bijsluiter van elke pruik vind je alle uitleg. De Sentoo collection heeft een volledig assortiment van onderhoudsproducten. Als haarwerkspecialist geeft David u graag een helpende hand waar nodig om tekst en uitleg te geven omtrent alle mogelijke vragen die in je opkomen, ongeacht of je een eerste pruik wenst aan te schaffen of een nieuwe look wenst uit te proberen.

Kostprijs

Damespruiken zijn reeds beschikbaar vanaf 180 Euro. Een handgeknoopte damespruik in synthetisch haar start vanaf ongeveer 600 Euro. Een damespruik in echt haar begint vanaf ongeveer 950 Euro.
Wij zorgen voor de nodige formulieren die u de mogelijkheid geven voor een terugbetaling van 180 Euro via het ziekenfonds. Sommige verzekeringen (hospitalisatieverzekering) betalen het volledige bedrag terug, u kunt zich hierover best informeren.

Er zijn tal van modieuze modellen aanwezig in zowel synthetisch als natuurlijk haar, samen met u maken wij een keuze uit een ruim pallet van haarherstellingen zowel wat betreft model alsook de kleur.

Fotogallerij

Sentoo Premium Collection

Sentoo Premium Plus