Haarverlengingen

U droomt reeds lang van

  • Meer volume in uw kapsel
  • Lang gezond glanzend haar
  • Meer houdbaarheid van je kapsel met tal van mogelijkheden
  • Een gemakkelijk te onderhouden kapsel

Ga voor Great Lengths extensions

Wij begeleiden je haar naar een lengte die stijlvol blijft, volume met vorm en houdbaarheid, kleur met licht en uitstraling! Een trendy eigentijds kapsel met extra volume, van kort naar lang haar, geen probleem. De onzichtbare aanhechting laat toe een franje te verlengen, volume te geven aan een carré of het simuleren van een balayage.

Great Lengths heeft een ruim assortiment in kleur en haardikten. De nieuwe crazy-, jewel- en pastelcolors geven u grenzeloze mogelijkheden om special effects in uw trendy kapsel te creëren.

De haarstrengen van Great Lengths worden via warmte en streng per streng geplaatst. Deze toepassing zorgt voor een duurzaam resultaat met groot draagcomfort en beschadigt het eigen haar niet!

Hair Contrast On-And-Off Tapes

Op 5 minuten tijd langer en voller haar, meer volume!! Het is mogelijk met de on-and-off tapes van Hair Contrast. Wil je een extra accent, een donkere basis? Is je haar op die ene plaats niet lang genoeg voor jouw ideale kapsel, maar wel je het niet altijd laten knippen of kleuren? Dan biedt HAIR CONTRAST een snelle en makkelijke oplossing!