Automatische concepten

"Het mooiste is om onze klanten weer te zien glimlachen"

Een kapsel is imago-bepalend, het is de kroon op uw hoofd. Maar hoe moet het verder als uw haar door chemotherapie, ziekte of natuurlijke haaruitval wordt aangetast? David Schroeven van Hair2care te Duffel heeft de oplossingen om u door deze moeilijke fase heen te helpen.

Een pruik... Een nieuw begin

Een van de ergste dingen die een mens kan overkomen, is kaal worden. David maakte het zelf mee in zijn naaste familie. Deze ervaring zette hem aan om zich te specialiseren in haarherstellingen, -protheses en -aanvullingen op maat. Mede hierdoor is David zeer bewust van de problematiek en de psychische impact die deze problematiek met zich mee brengt.

Hij volgde tal van hoog aangeschreven cursussen en groeide uit tot een vernieuwer in de haarindustrie.

Persoonlijke aanpak

Bij vrouwen en mannen rust er op kaalheid nog steeds taboe, maar David wil daar verandering in brengen. “ Een kapper probeert altijd een goed contact te hebben met zijn klanten, maar wij gaan nog verder”, zegt David. “Wanneer een vrouw of man voor het eerst op bezoek komt, trek ik sowieso één tot anderhalf uur uit. De eerste stap, het haarverlies onder ogen zien en naar de kapper gaan, is vaak erg moeilijk. Ik wil ruim de tijd nemen om samen te kijken wat de mogelijke oplossingen zijn.”

Getuigenissen van klanten

Klanten appreciëren onze persoonlijke aanpak en laten dat ook graag weten.

"Ik heb altijd graag naar de kapper gegaan en dat gevoel heb ik nu weer. Ik voel me terug honderd procent vrouw." - Carine K.

"De aanpak bij Hair2care verdient een pluim. De moeilijkste momenten worden aangepakt met de nodige omzichtigheid en empathie. Mijn pruik is precies hetzelfde als mijn kapsel ervoor." - Agnes A.

"Ik kom hier nu om de drie weken om de pruik te laten wassen, verzorgen en knippen. Ik wist niet dat dit kon. David is een kunstenaar in zijn vak." - Mieke

"Op aanraden van het ziekenhuis kwam ik bij Hair2care terecht. Het resultaat is verbluffend. Mensen die het niet weten, geven me complimenten over mijn mooie haar." - Carine V.d.E.

Meer getuigenissen van klanten vind je op onze media pagina.